Taxi Parade heeft als standplaats Den Bosch.

 • Telefoonnummer: 31 6 19929075
 • KVK-nummer: 65059859
 • Eenmanszaak
 • Hoofdvestiging
 • Vestigingsnummer: 000033816514
 • Mail: klachten@taxiparade.nl
 • Vraag een offerte op: webformulier
 • Luchthaven transfer: vaste tarieven
 • Zakelijke ritten: zakelijk@taxiparade.nl

Heeft u een klacht?
Heel vervelend natuurlijk. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te informeren en stemmen onze dienstverlening optimaal op uw wensen af. Neem dan rechtstreeks contact op met ons. Wij zijn wettelijk verplicht de klacht te behandelen.

Komt u er niet uit met ons?
Dan kunt u een geschillencommissie inschakelen. Bij de Geschillencommissie doorloopt u een formeel proces met een zitting voor onafhankelijke deskundigen.

Wat kunt u zelf doen: als u een klacht heeft over een taxi in Den Bosch

Als u een klacht heeft over een taxi in Den Bosch, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen om uw probleem op te lossen:

 1. Praat met de taxichauffeur: Als u tijdens de rit een probleem tegenkomt, zoals onvriendelijk gedrag of een onveilige rijstijl, kunt u proberen het probleem direct met de chauffeur te bespreken. Het kan zijn dat het probleem eenvoudig kan worden opgelost door gewoon met elkaar te praten.
 2. Neem contact op met het taxibedrijf: Als u niet tevreden bent met de dienstverlening van de chauffeur, kunt u contact opnemen met het taxibedrijf. Leg uit wat er is gebeurd en waarom u ontevreden bent. Het taxibedrijf zal proberen het probleem op te lossen en de nodige maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat het niet opnieuw gebeurt.
 3. Meld de klacht bij de gemeente: Als u van mening bent dat de taxichauffeur zich niet aan de regels heeft gehouden, kunt u een klacht indienen bij de gemeente. De gemeente kan uw klacht onderzoeken en eventueel maatregelen nemen tegen de chauffeur of het taxibedrijf.
 4. Dien een klacht in bij het Klachtenmeldpunt Taxivervoer: Als u niet tevreden bent met de manier waarop het taxibedrijf uw klacht heeft behandeld, kunt u een klacht indienen bij het Klachtenmeldpunt Taxivervoer. Dit is een onafhankelijke organisatie die klachten over taxivervoer behandelt en bemiddelt tussen klanten en taxibedrijven.

Het is altijd belangrijk om de naam van de chauffeur, het kenteken van de taxi en de datum en tijd van de rit te noteren, zodat u deze gegevens kunt doorgeven aan het taxibedrijf of de gemeente wanneer u een klacht indient.

Translate »