Bezienswaardigheden Den Bosch met taxi

Er zijn verschillende bezienswaardigheden in en rondom Den Bosch die de moeite waard zijn om te bezoeken en die je met een taxi kunt bereiken. Hieronder vind je een aantal suggesties:

  1. De Sint-Janskathedraal: Dit is een gotische kathedraal uit de 14e eeuw en een van de bekendste bezienswaardigheden van Den Bosch.
  2. Het Noordbrabants Museum: Dit museum heeft een uitgebreide collectie van Brabantse kunst, cultuur en geschiedenis.
  3. De Binnendieze: Dit is een netwerk van historische grachten die door het centrum van Den Bosch lopen. Je kunt hier een rondvaart maken om de stad vanaf het water te verkennen.
  4. Het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch: Dit museum heeft een brede collectie van hedendaagse kunst en design.
  5. Het Zwanenbroedershuis: Dit is een historisch gebouw dat in de middeleeuwen werd gebruikt als gasthuis voor armen en zieken, maar nu dient als het hoofdkwartier van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap.
  6. Het Nationaal Monument Kamp Vught: Dit is een voormalig concentratiekamp dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt door de nazi’s. Het is nu een herdenkingsplaats en museum.
  7. Kasteel Heeswijk: Dit is een middeleeuws kasteel op ongeveer 15 kilometer ten oosten van Den Bosch. Het kasteel is omgeven door grachten en heeft een rijke geschiedenis.
  8. De Loonse en Drunense Duinen: Dit is een nationaal park op ongeveer 20 kilometer ten westen van Den Bosch. Het park bestaat uit uitgestrekte zandvlaktes, bosgebieden en heidevelden.

Met een taxi kun je gemakkelijk en snel deze bezienswaardigheden in en rondom Den Bosch bezoeken.

Translate »